Cum va schimba lumea Internetul de mare viteza: Va fi mai mult decat YouTube si Facebook, va fi peste tot

In putin peste doua decenii, Internetul ne-a schimbat viata. In alte cateva decenii viata noastra va fi parte din el. „Tech Adevarul“ a vorbit cu Hartwig Tauber, omul care raspunde de monitorizarea Internetului de mare viteza in Europa. „Internetul va fi mai mult decat YouTube si Facebook“, considera acesta. Schimbarea a inceput deja.

Intre 18 si 20 februarie s-a desfasurat in Stockholm, Suedia, conferinta Consiliului European FTTH (Fibre-to-the-home) dedicata Internetul de mare viteza pentru utilizatori. „Tech Adevarul“ a fost acolo si a discutat cu Hartwig Tauber, directorul CE FTTH. Internetul acesta, al viitorului, se prezinta bine in descrierea lui Tauber, desi mai e mult de munca. E de munca, dupa cum afirma directorul, la crearea infrastructurii de fibra optica si la sporirea transparentei dintre furnizori, utilizatori si guverne.

Deocamdata, ne referim la fiber-to-the-home, cea mai buna conexiune, cea care duce fibra optica pana in casa utilizatorului, si este fiber-to-the-cabinet/building care presupune ca fibra ajunge in bloc sau strada, dar cuprul preia Internetul pana la utilizator.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Firma care detine fibra optica subterana din Bucuresti vine pe bursa
E-INFRA, grupul care detine...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri