"In urma constatarii cu unanimitate a deciziei Curtii de Apel, in cadrul sedintei din 14 octombrie 2011, Consiliul de Administratie al SC Sibex - Sibiu Stock Exchange SA informeaza ca incepand cu data prezentei, domnul Cristian Sima este Presedintele Consiliului de Administratie al SC Sibex – Sibiu Stock Exchange SA, urmand ca de la data de 01.01.2012 domnul Cristian Sima sa indeplineasca si functiile de Director General si conducator al societatii", se arata in comunicatul remis de Sibex.

La finalul lunii aprilie, actionarii Sibex au schimbat consiliul de administratie si l-au votat pe Cristian Sima ca presedinte. Administratorii alesi atunci sunt: Alexandru Gaitan, manager de portofoliu la Multi Strategy Global Hedge Fund of HFs, Londra,Paul Miclaus (fost comisar CNVM), Dan Simionescu, Gabriel Filimon, ultimii doi fiind administratori si in fostul CA.

La nici o luna de la alegerea lui Cristian Sima ca presedinte al Consiliului de Administratie al Sibex, validarea acestuia in functie este blocata de o hotarare a Tribunalului Sibiu, ce a suspendat provizoriu hotararile din Adunarea actionarilor de la finalul lunii trecute. Astfel, administratorii l-au ales pe Dan Simionescu ca presedinte si director general al Bursei din Sibiu.

In iulie, actionarii bursei de la Sibiu i-au ales din nou membrii in Consiliul de Administratie pe Paul Miclaus, fost vicepresedinte CNVM, si pe Cristian Sima, intrucat deciziile AGA din aprilie, prin care cei doi fusesera numiti administratori au fost contestate in instanta si suspendate de Tribunalul Sibiu.