Compania Oil Terminal Constanta (OIL) a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 88,4 milioane de lei (20,3 milioane de euro), in scadere cu 6,4%, si un profit net de 1,7 milioane de lei, mai mic de peste doua ori comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Compania a raportat o cifra de afaceri de 94,5 milioane de lei si un profit net in valoare de 3,7 milioane de lei, informeaza Mediafax.

In perioada analizata numarul de angajati a crescut cu aproape 11%, de la 1.081 la 1.198 de persoane, potrivit raportului financiar transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Veniturile Oil Terminal au coborat in primele noua luini de la 96 milioane de lei la 91,2 milioane de lei (21 milioane de euro), iar cheltuielile au scazut de la 91,1 milioane de lei la 88,3 milioane de lei.

Compania, controlata de Ministerul Economiei, cu o participatie de 59,62% din capital, este specializata servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au fost tranzactionate marti la BVB la pretul de 0,1786 lei, in scadere cu 0,78%. Compania are o capitalizare de 104 milioane lei (24 milioane de euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Bursa deschide cu acceleratia apasata dupa anuntul FTSE