Un trader britanic de Forex in varsta de 23 de ani a uimit clientii unui club din Liverpool dupa ce a cheltuit peste 125.000 de lire sterline (150.000 de euro) pe o sticla gigant de sampanie, scrie publicatia Daily Mirror.

Alex Hope a cheltuit intr-o singura seara 203.000 de lire sterline (243.000 de euro) pentru a-si impresiona invitatii printre care s-au aflat doi fotbalisti de la Manchester City si sotia starului de la Manchester United, Wayne Rooney.

Cea mai mare parte a sumei a fost cheltuita pe o sticla gigant de sampanie Ace of Spades Midas, de 30 de litri. Traderul a mai cumparat alte 40 de sticle normale de sampanie din acelasi brand, pentru care a cheltuit cate 500 de lire pe fiecare.

Bacsisul lasat personalului din clubul Playground a fost de 18.540 lire sterline.

Publicatia britanica scrie ca Alex Hope este un trader de succes binecunoscut in piata londoneza, dupa ce a lucrat doar trei ani in domeniu.

Hope mentioneaza pe websiteul sau oficial ca are un salariu de sase cifre dupa ce si-a dublat banii la prima sa tranzactie, in valoare de 500 de lire sterline.

Sursa imagine: cbwines.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Petrecerea s-a incheiat, cearta continua. Si cu Romania cum ramane?