Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor: Ma legam cu lantul de usa Postei daca eram actionar si ratam ocazia sa castig mai multi bani

Ministerul Comunicatiilor, Marius Bostan, a declarat ca s-ar fi legat cu lantul de usa Postei Romane daca ar fi fost actionar in companie si nu ar fi profitat de ocazia de a castiga mai multi bani. El a acuzat actionarii Postei, respectiv Ministerul Comunicatiilor si Fondul Proprietatea, ca nu au facut nimic din 2013 incoace ca Posta sa obtina fonduri din calitatea de furnizor de serviciu universal.

„Din 2013 Posta putea sa primeasca bani pentru serviciu universal, ca orice posta din lume. Ma legam cu lantul de usa Postei. Este inadamisibil sa ai posibilitatea sa obtii niste venituri ca actionar, statul si FP... Eu imi taiam o mana daca eram actionar acolo. Cine se opune si de ce?”, a afirmat Bostan in conferinta The New Market organziata de wall-street.ro in parteneriat cu Citi, Musat & Asociatii si Depozitarul Central.

Bostan a precizat ca, in acest moment, cel mai important factor in vederea listarii la bursa a Postei este finalizarea planului de management cu finantare pe cinci ani. Inainte de listarea Postei, mai are de rezolvat 3-4 probleme - „hot issue” - care treneaza. „Nu putem pune ochii in pamant si sa zicem ca e bine ca nu e scandal. Daca nu cladim pe adevar, nu poti sa ai credibilitate. Trebuie sa punem bazele solide pe adevar, transparenta si corectitudine”, a adaugat ministrul.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri