In plin haos fiscal, cu o serie de masuri economice controversate si diverse alte speculatii sau decizii retrase, o privire de la distanta si cu obiectivitate asupra Romaniei. Mihai Purcarea, CEO la BRD Asset Management, sustine ca in context global si regional, tara noastra nu arata chiar atat de rau.

“Noi incercam sa facem un pas in spate si sa ne uitam global. Fluxurile de capital sunt reflectate de cele internationale, asa ca ne putem in perspectiva unui client international. Desi avem tendinta sa ne blamam permanent si ni se pare ca nu facem bine multe lucruri, daca ne uitam global, lucrurile nu se vad chiar atat de rau. De exemplu, desi sunt multe discutii in acest moment in Romania, in comparatie cu problemele care au fost in Ungaria sau Polonia, nu este atat de rau. Avem crestere economica buna, datoria guvernamentala nu este atat de mare ca in alte tari din regiune. Incercam sa fim proactivi, sa intampinam trendurile, se poate castiga din orice scenariu, cat timp esti pozitionat corespunzator”, a declarat Mihai Purcarea, in emisiunea Profesionistii in Investitii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri