Conducerea Erste Asset Management (EAM) l-a numit pe Horia Braun-Erdei in pozitia de presedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management Romania.

Horia Braun (42 de ani) are o cariera de 20 de ani in industria financiara, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupand de-a lungul timpului functii de conducere in Romania si in Europa Centrala si de Est.

In prezent economist-sef al Bancii Comerciale Romane, Horia Braun-Erdei este membru al Consiliului de Supraveghere al EAM Romania din 2018. Dragos Neacsu, pana de curand CEO al Erste Asset Management Romania, s-a dedicat unor planuri personale.

“Am dori sa ii multumim lui Dragos Neacsu pentru realizarile si daruirea aratate la Erste Asset Management Romania si ii uram tot ce este mai bun in cariera sa viitoare. Sunt convins ca venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal in Romania, ne-a adus in echipa o persoana cu capacitati puternice de management si o viziune strategica clara pentru managementul activelor din Romania. Horia se va asigura ca EAM Romania isi va pastra drumul sau de succes”, a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea va intra in vigoare incepand cu 1 noiembrie si face obiectul aprobarii autoritatilor de supraveghere abilitate. Directoratul EAM Romania este asigurat de catre directorii executivi Alina Pica si A.J.A Janmaat.

Sursa foto: Erste AM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri