Aurel Bernat este noul Director Executiv Instituții Financiare și Relația cu Investitorii în cadrul Băncii Transilvania. El va fi responsabiul să dezvolte activitatea principalelor companii de investiții din Grupul Financiar Banca Transilvania - BT Asset Management, BT Capital Partners și BT Pensii. Dan Dascăl va fi noul Director General al BT Asset Management, divizia de fonduri de investiții a Banca Transilvania și al doilea cel mai mare administrator de fonduri din România.

Până acum, Aurel Bernat a fost Director General al BT Asset Management. În ultimii 15 ani, a făcut parte din conducerea BT Asset Management, fiind, de asemenea, membru al Consiliului de Administrație BT Pensii. Aurel Bernat are aproape 20 de ani de experiență în administrarea investițiilor, relația cu investitorii și relații internaționale – în cea mai mare parte, în cadrul Grupului Banca Transilvania.

Dan Dascăl va fi noul Director General al BT Asset Management, cu preluarea atribuțiilor specifice după primirea aprobărilor pentru această funcție din partea autorităților. În prezent, ocupă poziția de Director General Adjunct în cadrul aceleiași companii. Are 25 de ani de experiență în piața de capital, de-a lungul carierei coordonând departamente-cheie din companii de prim rang cu activitate în acest domeniu. Dan Dascăl face parte din echipa Grupului BT din 2002, când s-a alăturat companiei BT Securities – devenită BT Capital Partners –, ca Director Operațiuni, iar la BT Asset Management este din anul 2017.

Sursa foto: BT Asset Management

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri