Asiguratorul Asirom (ASRA) va parasi piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti de astazi, dupa ce procedura a primit avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), potrivit unui comunicat remis BVB.
In documentul citat se precizeaza ca daca instantele de judecata vor anula hotararea de retragere de la tranzactionare, compania va demara, in termen de 30 de zile, demersurile privind reintroducerea actiunilor la tranzactionare.

Actionarul majoritar al companiei, Vienna Insurance Group, detine o participatie de 98,46%, potrivit statisticilor de pe site-ul BVB.

Conform ultimei cotatii de 0,15 lei/actiune stabilita in sedinta de tranzactionare din 2 iunie, Asirom are o valoare de piata de 236,78 milioane lei (56,05 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri