Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care cere sa adreseze Parlamentului un mesaj la implinirea unui an de mandat, in sedinta reunita a celor doua Camere din 16 decembrie.

Presedintele Klaus Iohannis solicita ca, in conformitate cu prevederile Art. 88 din Constitutie, sa adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia implinirii unui an de mandat, scrie Mediafax.

”Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 16 decembrie, ora 11.00”, mentioneaza presedintele Klaus Iohannis in scrisoarea transmisa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Miercuri, 16 decembrie, Parlamentul va da votul final asupra bugetului de stat pe 2016. Klaus Iohannis a preluat, oficial, mandatul de presedinte pe 21 decembrie 2014, dupa ce a depus juramantul in fata celor doua Camere.

Citeste si:
Iohannis: Trebuie sa le oferim romanilor o tara fara PSD
Iohannis: Nu asteptati de la...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iohannis depune juramantul pentru cel de-al doilea mandat