Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat despre intentia de refacere a Uniunii Social Liberale , din toamna, ca aceasta nu este decat o "gogoasa expirata" si nu ar reprezenta altceva decat o uniune intre "pesedisti si neopesedisti", al caror scop este de a frana lupta anticoruptie si progresele pe care le-a facut justitia, conform News.ro

"Domnii Ponta si Tariceanu reincalzesc ciorba refacerii USL. O mai gusta cineva? Alianta PSD-ALDE nu va fi niciodata un nou USL, ci doar o uniune intre pesedisti si neopesedisti, o complicitate politica al carui scop este de a frana lupta anticoruptie si progresele pe care le-a facut justitia din Romania”, a afirmat Alina Gorghiu.

In opinia copresedintelui PNL, refacerea USL reprezinta ”o gogoasa expirata”.

”Nu ma mira ca PSD si Calin Popescu Tariceanu recurg din nou la aceeasi gogoasa expirata. E clar ca n-ar putea defila in aceasta campanie cu teme precum integritatea sau reformele”, a aratat Gorghiu.

Ea a mai afirmat ca ”a minti din nou electoratul cu refacerea USL este o carte pierzatoare”.

”Daca au uitat, cumva, le amintesc ca tot cu iluzia refacerii USL, pe care au incercat sa le-o vanda romanilor si in 2014, au obtinut un esec zdrobitor in alegerile prezidentiale”, a mai spus Alina Gorghiu.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca asteptarea sa este sa se refaca alianta dintre PSD si liberali, adica USL, punctand ca liberalii sunt cei din ALDE, alianta care, odata formata, sa revina la putere.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sambata, ca refacerea USL, propusa de catre copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este o idee ”corecta si binevenita”.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri