Premierul Dacian Ciolos spune, de Ziua Copilului, ca, prin masurile sustinute de Guvernul pe care il conduce, vrea sa puna baze solide pentru performanta in educatie, sanse egale pentru toti copiii indiferent de mediul din care provin si acces la servicii medicale de calitate, scrie News.ro.

”Ii sarbatorim astazi, in prima zi de vara, pe toti copiii din Romania si din intreaga lume. Doar prin ei putem spera la un viitor mai bun”, afirma Dacian Ciolos intr-un mesaj de 1 iunie.

Premierul mentioneaza ca, pe langa dragostea si confortul de neinlocuit al familiei, societatea are si ea un un rol hotarator in formarea generatiilor de maine. ”Asadar, noi avem datoria sa le oferim un prezent mai bun”, continua Ciolos.

”De aceea, prin masurile sustinute de guvernul pe care-l conduc, vreau sa pun baze solide pentru cateva aspecte esentiale, precum: performanta in educatie, sanse egale pentru toti copiii indiferent de mediul din care provin si acces la servicii medicale de calitate. Vreau ca Romania sa devina o tara in care a creste un copil sa insemne pentru parinti preocuparea de a-l ajuta sa-si gaseasca drumul cel mai potrivit in viata si de a-i pune in valoare aptitudinile, si nu sa insemne grija pentru ziua de maine, cum, din nefericire, se intampla pentru unii dintre parinti”, precizeaza Dacian Ciolos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri