Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a informat ca in bugetul statului exista un deficit de 11 miliarde de euro, din care se pot recupera doar 7 miliarde de euro, daca se reduc cheltuielile in ministere.

Teodorovici a vorbit despre restructurarea aparatului de stat si a cerut ministrilor sa reduca cheltuielile cu proiectele care nu genereaza venit, cum ar fi proiectele sociale. Acesta a dat exemplu Cornul si laptele, Primul ghiozdan si programul prin care vor sa acorde elevilor de scoala generala si gimnaziu câte 10 lei pentru zilele fara absenta.

Reamintim faptul ca PSD-ALDE au votat si sustinut pensii speciale, inclusiv pentru primari, care fac o gaura la buget de sute de milioane de euro. La fel, aceeasi coalitie a luat o decizie populista, nesustinuta economic – cresterea pensiilor cu 40% incepand cu 2020, an electoral.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri