Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, intr-un interviu pentru MEDIAFAX, ca nu este de acord cu varianta remanierii, emisa de premierul Viorica Dancila, spunând ca in prezent Guvernul functioneaza din inertie si este nevoie de un gest puternic, de forta al sefului Executivului.

"Nu sunt multumit cu acest raspuns (n..r.: al premierului Viorica Dancila, privind remanierea) si am sa va explic despre ce este vorba pentru ca am vazut in ultimele zile si foarte multe comentarii neavenite, aprecieri ca ALDE santajeaza premierul sau PSD. Nu poate fi vorba de un asfel de lucru pentru ca nu cerem nimic. Nu am cerut posturi guveramentale, avem. Nu am cerut alte pozitii sau avantaje care sa poata sa indreptateasca folosirea acestui termen.

Am avut insa o discutie cu doamna premier in care, bazat pe experienta mea de premier, i-am recomandat sa incerce sa gândeasca o restartare a guvernarii, in sensul de a-i da posibilitatea sa treaca din aceasta defensiva in care se afla Guvernul, si practic si coaltia, de o buna bucata de vreme, intr-o situatie de ofensiva”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri