Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari miercuri ca bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura. Reamintim ca Gabriela Firea nu a rezolvat aproape nimic din ce a promis in campanie, inclusiv in ceea ce priveste modernizarea infrastructurii termice, reusind, in schimb, sa bage in faliment Primaria Bucuresti.

Ea a precizat, intr-o conferinta de presa, ca, desi PMB s-a confruntat in acest an cu dificultati financiare din cauza taierilor bugetare, nu se va sista livrarea agentului termic, scrie Agerpres.

"Vom avea in continuare apa calda si caldura in Bucuresti. Vom face toate eforturile necesare. In plus, in urma experientei pe care deja o avem si pentru ca am incercat de la an la an aceasta livrare sa fie continua si de mai buna calitate si sa fie un confort mai mare pentru cetateni, stim care sunt zonele vulnerabile, stim unde trebuie sa fie inlocuita conducta in mod prioritar (...) si unde trebuie realizate reparatiile urgente. Elementul de noutate e ca anul acesta am demarat pe trei paliere atat reparatii in zonele unde aveau loc cele mai dese si mai grave avarii si in paralel inlocuirea tevii uzate cu teava noua, de buna calitate si cu o tehnologie moderna", a afirmat Firea.

Edilul Capitalei a precizat ca pe aceste santiere lucreaza atat angajati ai RADET, cat si ai companiilor municipale Termoenergetica, Energetica Servicii.

"De asemenea, avem un contract-cadru pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire la patru ani ulterior, cu patru companii private, cele patru companii private lucrand in paralel cu angajatii RADET, in paralel cu societatile municipale pe care le-am numit mai devreme. Termoenergetica va primi si delegarea serviciului de termoficare din partea Consiliului General. Un proces atat de amplu de reparatii si modernizare nu a mai avut loc niciodata in Bucuresti", a precizat primarul general.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri