Preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, după demisia Gabrielei Firea.

"Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desfiinţeze şi ministerul inutil creat special pentru ea. Ministerul Familiei a fost o construcţie artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii şi un extra-aparat inutil. Oprirea risipei bugetare şi reducerea deficitului bugetar pot începe cu comasarea la loc cu Ministerul Muncii", a scris Drulă pe Facebook.

El afirmase, într-o postare anterioară, că Gabriela Firea "ar trebui înlăturată şi de la şefia PSD Bucureşti".

"Mai departe, însă, România are nevoie de o schimbare majoră în care astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Şi această schimbare nu poate să vină de la Marcel Ciolacu şi PSD sau de la PNL. Ei au construit acest sistem corupt şi ticălos vreme de 30 de ani. Schimbarea reală va veni anul viitor la alegeri", a mai scris Cătălin Drulă.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, Administraţiei Prezidenţiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ca ministru interimar al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit comunicatului, premierul a avut, tot vineri, o discuţie pe tema situaţiei din azilele care fac obiectul controalelor cu Gabriela Firea, care şi-a depus mandatul din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Sursa foto: Facebook / Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri