Candidatul la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, critica inexistenta dezbaterilor inainte de scrutinul din 10 noiembrie si ii numeste pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila "groparii" democratiei, el aratand ca este necesara "o reforma profunda a Constitutiei", care acum permite "asemenea derive".

Theodor Paleologu a declarat, vineri, la Arad, ca "este foarte grav ca nu avem nicio dezbatere" inainte de alegeri, potrivit Agerpres. "Asta e dezastruos pentru democratie. Nu exista democratie fara dezbatere. Atitudinea presedintelui este incalificabila, la fel si atitudinea primului-ministru. E foarte trist ca aceasta criza guvernamentala bruiaza cu totul campania electorala", a mai declarat Paleologu.

El a afirmat ca este nevoie de o reformare a Constitutiei. "Suntem de rasul curcilor, e a doua oara cand se intampla ca un guvern sa fie rasturnat in octombrie, inainte de alegerile prezidentiale, si asta demonstreaza ca avem nevoie de o reforma profunda si radicala a Constitutiei. Dincolo de personalitatea celor doi gropari ai democratiei, Iohannis si Dancila, este vorba despre Constitutie, care permite asemenea derive, atat de grave", a precizat Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu s-a aflat vineri in Arad pentru a prezenta, la Biblioteca Judeteana, cartea "Bunul simt ca paradox", a tatalui sau, Alexandru Paleologu.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Votul e atat de clar impotriva PSD
Klaus Iohannis: Votul e atat...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cititorii Wall-Street isi doresc o confruntare Dancila-Iohannis