PSD spune, într-o postare pe Facebook, că „românii devin ciumații Europei” și acuză Guvernul Orban că strategia de luptă împotriva coronavirusului a eșuat, notează Digi24.ro.

„Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot - economie, locuri de muncă, nivel de trai”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Partidului Social Democrat.

Liberalii spun că postarea este „o mârlănie” la adresa românilor care au de suferit din cauza pandemiei cer ca responsabilii de această postare să „zboare” din partid.

Senatorii au amânat dezbaterea pe legea carantinei și izolării pentru luni. Social-democrații au decis amânarea dezbaterii pe legea carantinei și izolării pentru luni, în ciuda cerinței liberalilor de a vota legea sâmbătă. Au votat cu majoritate de voturi, 6 la 3.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a raportat 698 de cazuri noi de infecție cu Coronavirus în ultimele 24 de ore, la 14.610 teste efectuate. Bilanțul total al infecțiilor ajunge la 32.079.

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri