Premierul Ludovic Orban a fost întrebat dacă prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, ar trebui să-și dea demisia, având în vedere că nu a știut cifrele privind rata de infectare din București și în consecință ce măsuri ar trebui luate în acest sens. Orban a precizat că periodic se fac evaluări ale prefecților și dacă va avea de comunicat o decizie în privința depunerii mandatului de prefect al lui Gheorghe Cojanu, o va face, potrivit Digi24.

"Prefectul Capitalei a convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență la nivelul municipiului București pentru astăzi la ora 15.00 și este important ca acest comitet de situații de urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare a măsurilor care sunt stabilite în lege și în hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă.

N-am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activității fiecărui prefect. Facem o evaluare, când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica.

Prefectul trebuie să fie informat asupra evoluției tuturor activităților, instituțiilor care sunt implicate. Facem o evaluare periodică a prefecților", a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL.

Șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu a ştiut, nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că se maibâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

Vezi mai multe în: Prefectul Bucureștiului nu cunoaște datele la zi despre situația epidemiei

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri