Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi seară, că nu îşi doreşte să se schimbe doar pentru că ''vremelnic'' deţine funcţia de prim-ministru şi de aceea a ales să meargă în vizita de lucru în Germania cu o cursă de linie, acest gest nefiind un exerciţiu de imagine, ci un lucru normal.

Acesta a fost întrebat la Antena 3 de ce a ales să călătorească cu un avion de linie în Germania.

''Haideţi să devenim cu toţii normali. Eu aşa am călătorit până acum. Foarte rar eu şi familia mea am călătorit la business, poate la un drum foarte lung. Aşa am călătorit până acum, e un lucru normal, nu o fac pentru imagine, nu o fac ca să candidez, nu o fac ca să... Cum mă uit eu în oglindă când îi dau domnişoarei de la SPP să îmi care mie costumul sau bagajul? Asta este educaţia mea'', a spus Ciolacu.

Acesta a precizat că nu este un exerciţiu de imagine ceea ce face şi nici nu îşi doreşte să candideze la prezidenţiale.

''Nu am făcut un exerciţiu de imagine, nu am făcut un exerciţiu de imagine când m-am dus la Sorin Grindeanu cu metroul. Aşa sunt eu. Acum nu mă pot schimba doar pentru că sunt vremelnic prim-ministru, voi continua să rămân la fel. Nu e nici exerciţiu de imagine, nici că îmi doresc să candidez să fiu preşedintele României, am o provocare în acest moment şi îmi ocupă tot timpul, dar nu vreau nici să mă schimb. (...) Este pariul vieţii mele de a nu mă schimba. Este ceva normal. (...) Este pariul vieţii mele să rămân la fel cum am fost şi până acum'', a arătat premierul.

Sursa foto: Shutterstock / Victor Mogyldea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri