Președintele României, Klaus Iohannis, va decola de Ziua Națională a României spre Dubai, acolo unde va susține a doua zi, pe 2 decembrie, un discurs de 3 minute la Summitul ONU pentru Schimbările Climatice. Recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni va începe, spre deosebire de anii trecuți, când avea loc seara, la ora 14.00, astfel încât șeful statului să poată decola spre Dubai. El va vorbi la COP28, pe tema încălzirii globale, alături de Papa Francisc, premierii Marii Britanii, Italiei și Germaniei, dar și de președinții Israelului și ai Palestinei, scrie Digi24.ro.

Abia întors în turneul african, șeful statului român va pleca pentru a doua oară în acest an în Emiratele Arabe Unite. Mai exact, în Dubai, pentru a participa de data aceasta la Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice. Discursul lui Klaus Iohannis este programat să aibă loc în fața celor peste 70.000 de participanți în ziua de 2 decembrie. Digi24.ro a studiat protocolul Summitului din Dubai, acolo unde li s-a interzis tuturor vorbitorilor să depășească limita de 3 minute.

Potrivit organizatorilor, “pentru a fi corect cu toți vorbitorii, limitele de timp vor fi strict respectate. Un dispozitiv electronic/mecanic va fi folosit pentru a marca cele 3 minute alocate fiecărui vorbitor. Acest lucru va permite tuturor vorbitorilor să-și prezinte declarațiile naționale. Părțile sunt încurajate să se asigure că declarațiile lor naționale nu depășesc un maxim de trei minute”.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Administrația Prezidențială

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri