Conducerile partidelor USR, PMP și Forța Dreptei au aprobat formarea polului de dreapta în urma negocierilor din ultimele luni, au declarat pentru G4Media surse politice. Polul de Dreapta va participa la alegerile din 2024 ca o alianță electorală, potrivit surselor citate.

Cele trei partide se poziționează ca alternativa de dreapta la guvernarea PSD-PNL.

Luni, 18 decembrie, la Parlament, cele trei partide vor avea un eveniment comun de lansare și o conferință de presă susținută de cei trei președinți ai partidelor.

O alianță electorală înseamnă că cele trei partide vor merge la alegeri cu liste comune de candidați și un candidat comun la alegerile prezidențiale.

E posibil ca la polul de dreapta să se alăture în viitor și alte formațiuni politice mai mici, la nivel local sau regional, potrivit informațiilor G4Media.

Sursa foto: Shutterstock / Gabriel Petrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri