Viceprimarul Sectorului 3 Lucian Judele, cunoscut pentru faptul că a lucrat în sistemul de sănătate din Italia, dar și pentru că este protejatul lui Vlad Voiculescu, a fost ales de Uniunea Salvaţi România (USR) pentru a candida la funcţia de edil al acestei zone administrativ-teritoriale.

Potrivit unui comunicat al USR, Lucian Judele îşi propune să aducă "o contribuţie semnificativă la dezvoltarea durabilă şi la creşterea calităţii vieţii" locuitorilor Sectorului 3.

"Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obişnuit. Este un om care şi-a dedicat viaţa şi cariera serviciului pentru ceilalţi, un medic şi un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările şi oportunităţile de modernizare ale comunităţii noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câştigat!", a afirmat preşedintele USR, Cătălin Drulă, la evenimentul de lansare al candidatului, conform Agerpres.

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a punctat că este nevoie de oameni care urăsc nedreptatea.

"Vrem să vedem oameni care construiesc şi oameni curajoşi. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reuşit să construiască înainte de politică o carieră de succes şi să ajute oameni", a spus Vlad Voiculescu.

USR Sector 3 subliniază că această candidatură reprezintă un angajament "pentru transparenţă, responsabilitate şi consultare activă a comunităţii" în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3.

Sursa foto: Facebook / Lucian Judele

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri