Impact mai are 130 de apartamente nevandute in proiectul Greenfield, amplasat in apropiere de Gradina Zoologica din Bucuresti. In primul trimestru, dezvoltatorul a vandut 18 locuinte, cea mai ieftina avand un pret de 60.000 euro.

Recent insa, Impact a lansat un nou tip de garsoniera, cu un pret mai mic fata de celelalte unitati, care costa circa 56.000 euro. Garsoniera are o suprafata de 27 mp utili, dispune de un perete rotativ si costa 40.000 euro, fiind noua miza a dezvoltatorului pentru a creste vanzarile.

„In prezent, un dezvoltator vinde 200 de apartamente intr-un an. Daca vom vinde 20 de garsoniere cu perete rotativ, astfel incat sa ne aduca un aport de 10%, eu cred ca este bine”, a spus Dan Ioan Popp (foto), presedintele Impact.

Citeste si:

Targetul noilor locuinte il constinuie tinerii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, necasatoriti, care duc o viata activa si petrec circa 10 ore la birou, potrivit dezvoltatorului. Pe viitor, Popp ia in considerare sa implementeze peretele rotativ si pentru apartamentele cu doua camere.

Greenfield cuprinde atat vile insiruite, cat si blocuri cu doua si trei etaje. Proiectul mai include locuri de joaca pentru copii, scoala privata Little London cu clasele I - VIII, sala de fitness, restaurant cu terasa, bacania Mic.ro, minimagazin alimentar, un bancomat si un cabinet de acupunctura.

Cel mai mare actionar al companiei Impact SA este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general, care controleaza 18,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni. In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.