Compania britanica de consultanta imobiliaraDTZ Holding Plc , prezenta si pe piata din Romania, este in continuare de vanzare dupa ce a atras potentiali ofertanti, informeaza Bloomberg.
DTZ, considerata nerentabila, intentioneaza sa demareze un proces de vanzare oficial la numai doua zile dupa ce negocierile dintre actionarul majoritar al DTZ, Saint George Participations SAS, si BNP Paribas, de asemenea prezenta pe piata locala, au esuat.

Consultantul imobiliar va pune in aplicare un proces de vanzare oficial care va coincide cu alte optiuni strategice, potrivit unui comunicat de presa remis de DTZ.

Grupul francez Saint George Participations SAS, care detine 54% din DTZ, a anuntat in urma cu doua zile ca nu va licita pentru restul actiunilor.

In prezent, DTZ incearca reducerea costurilor cu angajatii si alte cheltuieli,dupa ce a raportat pierderi in ultimii patru ani.

Atat DTZ cat si BNP Paribas sunt prezente pe piata din Romania, compania DTZ nefacand insa parte din actionariatul DTZ Echinox, ci existand doar o afiliere a companiei din Romania la grupul britanic.


Foto: DTZ
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri