DTZ Echinox a recrutat administator de proprietati de la Sun Plaza

Francezul Yves D'Arfeuille este, incepand cu luna noiembrie, noul coordonator al departamentului de property management in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox. In ultimii cinci ani, D'Arfeuille a lucrat pentru EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza.

Yves D'Arfeuille este de origine franceza si locuieste in Romania de peste 10 ani. Din 2005 si pana in 2010, el a lucrat in cadrul EMCT, dezvoltatorul mall-ului Sun Plaza, unde a ocupat functiile de project manager si shopping center manager. Anterior, intre 2000 si 2005, D'Arfeuille a lucrat in cadrul operatorului francez Carrefour, in calitate de general services manager.

El detine un master in Managementul Companiilor, de la Universitatea Clermont-Ferrand, promotia 2000.

DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de 142.500 mp de proiecte de birouri si retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate si Baneasa Business Center, o cladire de birouri in proprietatea Dinu Patriciu Global Services.

In 2010, consultantul a asistat Aberdeen Immobilien pe parcursul procesului de restructurare a centrului comercial Iris din Titan. Administrarea Iris a trecut insa la Oasis Shopping Center Services, odata cu plecarea lui Brigitte Schmitt, fosta sefa a departamentului de property management din cadrul DTZ Echinox, la dezvoltatorul Oasis.

Compania DTZ Echinox a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,7 milioane de euro, clasandu-se pe locul al treilea in topul jucatorilor din piata de consultanta imobiliara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri