Swiss Capital (fosta KBC Securities), cea mai mare casa de brokeraj de pe Bursa de Valori Bucuresti, a inchiriat o suprafata de 400 mp in cladirea de birouri Romana Offices, detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu in Piata Romana din Bucuresti.

Contractul de inchiriere a fost incheiat pe o perioada de cinci ani, incepand cu a doua jumatate a lunii martie, iar tranzactia a fost intermediata de consultantul imobiliar Colliers.

Swiss Capital va ocupa etajul patru al cladirii Romana Offices, fiind al doilea chirias al imobilului. Primul chirias al imobilului a fost compania Contrast Management Consulting & Training, care a inchiriat o suprafata de 550 mp de birouri, tranzactia fiind consiliata de The Advisers/Knight Frank.

Chiriile pentru spatiile de birouri de clasa A din centrul Bucurestiului variaza intre 16 si 20 euro/mp, potrivit celui mai recent raport al Colliers.

Cladirea Romana Offices a fost in iunie 2011, in urma unei investitii de 9 milioane de euro. Proiectul de birouri are o suprafata de 2.460 mp, disfasurata pe cinci etaje si 34 locuri de parcare subterane.

Swiss Capital (fosta KBC Securities) este cea mai mare casa de brokeraj de pe Bursa de Valori Bucuresti. Firma a intermediat tranzactii de 160 milioane euro in primele doua luni din acest an si a dominat topul brokerilor din ultimii trei ani, depasind brokerii de la BRD si Raiffeisen.

Dinu Patriciu Global Services (DPGS) este responsabila cu strategia, finantarea, planificarea, managementul si dezvoltarea proprietatilor din portofoliul detinut de Dinu Patriciu Global Properties (DPGP) si are Cbirouri in Luxembourg, Londra, Frankfurt, Bucuresti si Amsterdam.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si