Adama, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare rezidentiala de pe piata locala, parte a Immofinanz, cel mai mare investitor imobiliar din Romania, s-a mutat, in martie, in casa noua. wall-street.ro va prezinta noul birou al companiei care a construit peste 1.500 de apartamente pe plan local.
Adama si-a mutat sediul in cladirea Victoria Park, aflata in proprietatea grupului Immofinanz. Mutarea a venit dupa ce anul trecut firma a fost preluata integral de grupul austriac Immofinanz.

Adama Group ocupa 900 mp desfasurati pe un singur etaj din cea de a treia cladire a proiectului de birouri din Baneasa, iar amenajarea spatiului s-a nascut din colaborarea intre echipa romaneasca si cea austriaca. Astfel, noul sediu al companiei a fost amenajat “cu influente” din sediul Immofinanz din Austria. Spre exemplu, placutele de la intrarea in birouri sunt la fel ca cele din Austria.

In momentul in care intri in casa Adama te intampina o receptie mare si primitoare, pentru ca apoi sa intri in zona cu birouri. Compania nu ocupa un open space, insa usile tuturor birourilor sunt larg deschise. Angajatii Adama au adus in noul sediu si obiecte din vechiul birou, asa ca pe pereti sunt expuse cateva tablouri care au insotit compania si in fostul spatiu. Dincolo de spatiul nou pe care il ocupa, angajatii Adama au primit ca bonus si o priveliste frumoasa, spre livada de vizavi de cladire.

Unele birouri, printre care si cel al lui Andreas Holler, membru al comitetului director al companiei, au priveliste catre livada.

Unul din avantajele noului sediu este faptul ca se pot deschide geamurile, insa mutarea a adus si beneficii importante la nivel de business, prin apropierea celor doua companii, Immofinanz si Adama, ceea ce presupune emergenta strategiilor, obiectivelor si viziunilor acestora. De asemenea, noul sediu ofera toate facilitatile necesare unei companii, precum locurile de parcare, spatii comerciale (vizavi este Baneasa Shopping City -n.r.), centre medicale situate in apropiere, acces facil la mijloacele de transport in comun si aeroport.

In plus, in cadrul Victoria Park exista cantina, cafenea, locuri de fumat si transport pana la metrou asigurat de catre cei care se ocupa de managementul cladirii.

Birourile celor 38 de angajati care isi deruleaza activitatea in sediu, cei din echipa de vanzari se afla fiecare la biroul de vanzari de la proiectul pe care il reprezinta, sunt decorate cu flori, motociclete in miniatura, tablouri, harti sau machete ale unor proiecte.

La fereastra biroului lui Andreas Holler, membru in boardul executiv al Adama troneaza o macheta a proiectului companiei de platforma Ventilatorul. Pana in prezent, Holler nu a adus in birou prea multe obiecte personale, insa managerul marturiseste ca oricum nu tine prin preajma astfel de obiecte, la birou, pentru ca nu ii place sa i se distraga atentia din ceea ce face.

Bucataria si locul de luat masa sunt situate la mijlocul etajului in asa fel incat sa fie usor accesibile pentru toti cei care lucreaza in cadrul Adama Group. Schimbarea fata de sediul anterior este ca angajatii din diferite departamente mananca acum impreuna, atat la birou dar si in afara, la cantina cladirii, lucru care se intampla rar inainte . Situatia este determinata de faptul ca acum toti angajati sunt dispusi pe un etaj si nu pe 3-iar acest lucru nou incurajeaza comunicarea intre departamente si transparent.

In noul sediu se afla 2 sali de sedinta, de capacitate mare si una medie, iar angajatii beneficiaza de 30 de locuri de parcare.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Fotografii realizate de Mircea Dragos.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Imobiliare ╚Öi construc╚Ťii »


Setari Cookie-uri