In urma cu un secol avocatul bucurestean Radulescu construia o vila in stil maur care ii va servi drept cabinet. Foarte aproape de Piata Victoriei, pe o placuta de la intrarea cladirii istorice a reaparut numele unei societati de avocatura- Dobrinescu Dobrev.
Cladirea construita in stil maur, care pastreaza mozaicul original, balustrada de lemn de mahon impletit, dar si forma si feroneria usilor si ferestrelor, a devenit sediul societatii de avocatura Dobrinescu Dobrev si astfel constructia s-a intors la utilitatea sa initiala cea de cabinet de avocatura.

"Cladirea a fost construita de un avocat (Dl. Radulescu), incaperile de la parter fiind afectate -consultului-, iar cele de la etaje resedintei familiei si a personalului", povesteste Luisiana Dobrinescu.

"A fost prima locatie pe care am vizitat-o in cautarea unui sediu, de care ne-am indragostit la prima vedere (cu toate ca decizia definitiva pentru inchiriere a venit la o luna distanta, dupa ce am investigat si alte optiuni - tot cladiri vechi). Singura reticenta a fost legata de locurile de parcare, dar fiind foarte aproape de Piata Victoriei, nu ne-am confruntat niciodata cu probleme de parcare", povesteste avocata.

Avocatii spun ca este un birou care li se potriveste: cald, primitor, clasic. "Dumitru (Dumitru Dobrev-nr.) spune ca este -un loc unde se aude foarte bine muzica clasica-, muzica ce ne acompaniaza in surdina, in redactarea contestatiilor si a actiunilor in instanta", a adaugat avocata.

Societatea de avocatura a inchiriat integral etajul 1 al cladirii, ocupand o suprafata de 150 mp. Spatiul este format din 3 birouri, doua sali de sedinta, dintre care una gazduieste si biblioteca, secretariat si doua tersate.

In spatiu lucreaza 5 avocati si consultanti seniori plus asistenta acestora.

Fotografiile au fost realizate de Mircea Dragos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri