JLL numeste un fost asset manager al Valad sef peste industrial

Cristina Pop (foto), fost asset manager pentru Valad in Romania, este noul manager al departamentului industrial al Jones Lang LaSallle Romania, a anuntat compania.


Numirea Cristinei Pop, vine dupa ce Irina Iliescu, cea care a pus bazele departamentului industrial al King Sturge ( compania care a fuzionat cu Jones Lang Lasalle) a hotarat sa se mute in Londra.

„Irina a luat decizia personala de a se stabili la Londra, iar Jones Lang LaSalle Romania profita de aceasta ocazie pentru a multumi Irinei pentru toate realizarile ei din ultimii sase ani ", a declarat directorul general al biroului din Bucuresti al JLL, Gijs Klomp.
Cristina Pop are o experienta profesionala de peste 6 ani in sectorul imobiliar local. Ea a lucrat anterior ca asset manager pentru Valad in Romania, responsabilitatile ei incluzand operatiuni de leasing, bugetare, raportari lunare, reprezentarea proprietarului si administrarea activelor imobiliare. Printre realizarile sale importante amintim inchirierea a cca 40.000 mp de spatii industriale, comerciale si spatii de birouri.

"In ultimii doi ani sectorul industrial a devenit din ce in ce mai dur, iar natura cerintelor clientilor s-a modificat in mod semnificativ, dar si asteptarile lor in materie de chirii si termeni contractuali. Este crucial in prezent pentru firmele de consultanta sa aiba posibilitatea de a se adapta rapid la noile conditii de piata pentru a oferi clientilor indrumarea de care au nevoie, dar, de asemenea, sa aiba abilitatea de a gasi o solutie comuna pentru cerintele clientului si asteptarile proprietarilor. Acest lucru depinde, in principal, de experienta si abilitatile angajatilor, de calitatea oamenilor si conduita lor profesionala”, a declarat Cristina Pop.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri