Compania Regatta promoveaza un imobil de birouri, care se adreseaza bancilor si companiilor de asigurari in cautare de sedii reprezentative. Localizata la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu Tunari, la numai cateva minute distanta de Calea Dorobanti si Piata Victoriei, cladirea este una dintre cele mai usor accesibile din capitala.

Contactati de wall-street.ro reprezentantii companiei nu au facut publica suma pe care o vor investi pentru dezvoltarea noului proiect.


Imobilul este compus din subsol, parter si cinci etaje oferind o suprafata totala utila de 1454 mp. In medie un nivel ofera o suprafata utila de cca. 200 mp.

Acest imobil este una dintre putinele oferte de foarte buna calitate disponibile in acest moment. Prin caracteristicile sale inchirierea de spatiu devine o afacere foarte profitabila: obtii nu numai un sediu elegant, ci si unul foarte eficient. Cu deschidere directa la doua strazi foarte circulate, cladirea beneficiaza de o foarte buna vizibilitate. De asemenea, accesul la si de la aceasta cladire este usor, facand legatura cu doua dintre cele mai importante zone ale orasului: zona de nord si cea ultra-centrala, a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Inchirieri, Regatta.

Printre dotarile si amenjarile disponibile se numara open space pe fiecare nivel, finisaje moderne, grupuri sanitare pe fiecare nivel, instalatie de climatizare. In ceea ce priveste facilitatile de parcare sunt disponibile 5-6 locuri in subsol, precum si pe celelalte 3 strazi adiacente imobilului.

Lucrarile de constructie incepute in luna octombrie 2005 vor fi finalizate in primul trimestru 2007. Investitia apartinand grupului Amerinvest, dezvoltator de asemenea proiecte imobiliare de marime medie si a fost proiectata de SC. Front Studio S.r.l. si construita de S.C. Angora Construct S.r.l.

Aceasta cladire este ridicata pe structura de stalpi si grinzi de beton armat combinate pe un nod de diafragme, pentru o mai mare rezistenta, cu tamplarie din aluminiu si suprafata vitrata mare de tip termopan cu geamuri Low E reflexiv, pentru un transfer redus de caldura.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri