Compania Marr Capital, parte integranta a grupului international Marr, demareaza astazi constructia primului sau proiect de pe piata romaneasca, Corbeanca Forest, un ansamblu de 100 de vile situat pe un teren de 7,54 de hectare

Fisa de proiect

Constructia este programata sa se desfasoare in trei etape, prima se va incheia in martie 2007, a doua in luna septembrie a aceluiasi an, iar a treia in martie 2008. Clientii Corbeanca Forest vor putea alege intre doua tipuri de vile, cu suprafete construite de 220 mp, respectiv, 294 mp. Loturile de teren oferite spre vanzare au arii cuprinse intre 500 si 700 de metri patrati. Pretul este de 850 euro + TVA.

Structura caselor se va realiza din zidarie portanta, continand caramida cu samburi din beton armat, iar peretii de compartimentare vor fi din gips-carton, izolati termic si fonic, si din BCA. Betonul armat va fi folosit la executia scarilor, iar lemnul ignifugat, la sarpanta. Pentru partea de finisaje, compartimentare si dotari se ofera trei variante, daca se vrea achizitionarea la cheie, dar se poate si ca vila sa fie lasata la rosu.

16548_1.docTerenul pe care va fi construit cartierul are o deschidere de 420 m la padure si se afla in vecinatatea lacului Corbeanca, fapt ce va oferi viitorilor clienti posibilitatea de a petrece timpul liber intr-o zona verde, nepoluata. Regimul de inaltime va fi parter si mansarda locuibila sau parter, etaj si mansarda locuibila, ambele variante oferind incaperi cu spatii generoase si perfect luminate.

Ma bucur ca pot fi astazi prezent la acest eveniment care marcheaza inceperea primei noastre investitii imobiliare in Romania, o piata cu o importanta foarte mare pentru firma pe care o reprezint. Programul investitional pe care il vom derula aici are o valoare de 70 milioane de euro si include, in afara de Corbeanca Forest, un alt cartier de vile localizat tot in zona Corbeanca, a declarat Marat Safin, presedintele Marr Group.

Eurisko - agent imobiliar, Raiffeisen - finantator

Eurisko a fost desemnat agentul exclusiv pentru Corbeanca Forest, lucrarile de constructie vor fi realizate de firma Opal Consulting, iar proiectul de arhitectura a intrat in sarcina celor de la CenterPoint. Corbeanca Forest este inca un exemplu care dovedeste ca dezvoltarile imobiliare interesante se vand in mare parte inca din faza de proiect. La trei luni de la anuntarea pe piata a acestui ansamblu, o treime dintre vile si-a gasit deja proprietarii, spune Rasvan Dragomirescu, project manager in cadrul Departamentului de Vanzari Rezidentiale al Eurisko.

Raiffeisen Bank este banca aleasa pentru a finanta investitia Marr Capital precum si achizitionarea de locuinte. Raiffeisen Bank si-a consolidat in acest an pozitia de finantator de proiecte pe piata romaneasca, abordand proiecte de dimensiuni tot mai mari in structuri tot mai complexe de finantare, tinand cont de necesitatile si asteptarile dezvoltatorilor. Fiind o banca universala, Raiffeiesen Bank va oferi in continuare structuri de finantare integrate, imbinand produsele corporate si retail, aducand un plus calitatii si fezabilitatii proiectelor, spune Marinel Burduja, prim vicepresedinte Raiffeisen Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri