Orange inchiriaza 13.700 mp in Green Court Bucharest, primele birouri ale Skanska pe plan local

Orange Romania a inchiriat 13.700 mp de birouri in proiectul Green Court Bucharest, dezvoltat de suedezii de la Skanska in zona Barbu Vacarescu-Floreasca.

Orange Romania va ocupa 8 etaje din prima cladire de birouri din proiect, iar in spatiu de birouri vor lucra peste 1.500 de angajati. Primele informatii cu privire la negocierile dintre Orange si Skanska au aparut la inceputul primaverii. Prima cladire din proiectul Green Court va avea circa 19.500 mp GLA si va fi finalizata in toamna acestui an.

Procesul de relocare al Orange va incepe in toamna acestui an, astfel incat rata de ocupare a cladirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzactia a fost intermediata de catre BNP Paribas. In conditiile in care cladirea A din Green Court Bucharest este aproape complet inchiriata, Skanska deruleaza si lucrarile la cladirea B, ce va fi finalizata in semestrul al doilea din 2015.

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce ofera un spatiu total de 52.000 mp, in 3 cladiri, fiecare cu 12 etaje si 3 nivele de parcare subterana. Green Court Bucharest ofera si parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri) sau curte interioara cu Wi-Fi.

Citeste si:
TOPUL proiectelor de birouri ce urmează a fi livrate în Bucureşti...
TOPUL celor mai importante...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri