Terra Leasing finalizeaza cel de-al doilea proiect rezidential

Terra Leasing din Brasov, anunta finalizarea cu succes a celui de-al doilea proiect rezidettial in zona administrativa a comunei Ilieni (jud. Covasna), cuprinzand un numar de 24 de parcele destinate caselor de vacanta.

De asemenea, proiectul rezidential Tulburita (jud. Brasov) se afla pe ultima suta de metri, societatea avand la vanzare ultimele 8 parcele dintr-un numar total de 56. Contractele au fost incheiate in totalitate cu clienti persoane fizice atrase de oferta de vanzare in leasing.

Terra Leasing este o societate pe actiuni cu capital integral privat, ce ofera clientilor de la inceputul acestui an posibilitatea de a achizitiona teren in sistem leasing. Toate contractele incheiate pana in momentul de fata au ca beneficiari persoane fizice, care s-au declarat multumite de solutia financiara propusa. Desi terenul ce face obiectul unui contract de leasing ramane in proprietatea societatii pana in momentul achitarii ultimei rate lunare, aceasta permite ridicarea constructiilor dupa o perioada de timp stabilita in functie de durata de leasing, dupa instituirea de catre cumparator a unei garantii.

Pentru incheierea proiectului rezidential Tulburita, zona situata la aproximativ 33 km de Brasov pe DN1 spre Fagaras, societatea ofera la vanzare ultimele 8 parcele aflate in extravilanul comunei Dumbravita, la pretul de 4 Euro/mp, cu dimensiuni intre 700 si 2000 mp. Trebuie sa mentionam ca au fost demarate demersurile pentru trecerea zonei in intravilan.

Societatea continua proiectele Trestioara si Parc Industrial, primul oferind teren intravilan pentru zona rezidentiala iar cel de-al doilea, de asemenea teren intravilan, pentru dezvoltare industriala pe termen lung, cu destinatii dupa cum urmeaza: parc de afaceri, logistic sau de distributie, zona de cercetare in domeniul agriculturii sau chiar zona destinata agriculturii eco-biologice, singura conditie impusa utilizatoriilor (si viitorilor proprietari) fiind sa desfasoare activitati fara impact nociv asupra mediului inconjurator.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri