Planurile pentru 2016 ale producatorului francez de materiale de constructii Saint-Gobain vizeaza printre altele investitii de 4 milioane de euro in fabrica din Calarasi, din care doua miloane de euro vor fi alocati pentru cresterea capacitatii de productie.

"Anul 2016 este vazut ca o oportunitate pentru constructii si pentru materialele prietenoase cu mediul inconjurator. Cand vorbim despre construirea de case sau renovari, trebuie sa avem in vedere un nivel ridicat de incredere in dezvoltarea tehnologiilor pentru proiectele viitoare", spune Constantin Hariton, delegat general adjunct al grupului francez Saint-Gobain pe piata locala, potrivit Mediafax.

Saint-Gobain Construction Products are patru divizii - Rigips (gips-carton, ipsos), Weber (mortare), Isover (materiale izolante) si PAM (sisteme din fonta ductila pentru retele de apa potabila si canalizare). Dintre acestea, divizia Rigips are cea mai importanta pondere in cadrul companiei, generand peste 50% din vanzarile totale.

Grupul opereaza in 66 de tari si are peste 170.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri