ParkLake a reprezentat cea mai importanta investitie imobiliara intr-un proiect comercial din Romania la nivelul anului trecut, care s-a ridicat la circa 180 de milioane de euro.

„Tinta noastra a fost sa aducem o schimbare pozitiva in sectorul 3. Pentru a intelege mai bine dorinta vizitatorilor am intrat intr-un dialog strans cu vizitatorii si zi de zi am aflat si descoperit noi dorinte si obiceiuri care sa ne ajute sa ne imbunatatim oferta de magazine, servicii, agrement, confort si siguranta. Un astfel de proces de invatare este important si trebuie sa fie continuu, daca vrem sa ne adaptam dorintelor reale ale chiriasilor si vizitatorilor nostri”, spune Ingo Nissen (foto cover), managing director al Sierra Developments Romania, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Desi au fost foarte multi vizitatori care s-au plans in ultimele luni de diferite probleme cu care proiectul s-a confruntat, de la infiltratiile de apa din magazine, la problemele cu parcarea interioara a mall-ului ParkLake, reprezentantii Sonae Sierra sustin ca vor urma investitii in optimizarea continua a proiectului.