Metropolitan Residence va dezvolta un proiect mixt de rezidential si spatii de birouri, denumit Crown Towers, cu 230 apartamente, in zona de nord a Capitalei, printr-o investitie de 100 de milioane de euro.

Proiectul Crown Towers va fi realizat in doua etape, potrivit Metropolitan Residence, si va avea un numar total de aproximativ 230 de apartamente, dar si spatii de birouri, retail, Spa, sala de fitness si piscina, pe o suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. In prima faza se vor construi 156 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 90 si 650 mp si un corp de cladire cu spatii de birouri, care vor avea in total o suprafata de 4.530 mp. Prima faza se estimeaza ca va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2021.

In cea de-a doua etapa a proiectului, se vor construi apartamente si birouri, dar si un centru de agrement, cu Spa, piscina si sala de fitness. Proiectul este realizat de biroul de arhitectura Barsan&Partners.

Potrivit dezvoltatorului, Crown Towers se afla in imediata apropiere a Cartierului Francez, de pe Soseaua Nordului - Herastrau.

Citeste si:
Cum sa organizezi o petrecere festiva la birou
Cum sa organizezi o petrecere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Genesis extinde cu 4.800 mp contractul Accenture in West Gate