Compania romana-olandeza EVW Holding a inchiriat 5.000 de metri patrati de spatii de depozitare si 150 de metri patrati de birouri in parcul Cefin Logistic Park, potrivit DTZ Echinox.

Spatiile inchiriate vor face parte din cea de-a patra etapa de extindere a parcului logistic. EVW Holding este o companie specializata in servicii logistice, fiind activa pe piata romaneasca din 1992.

Cefin Logistics Park este situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Compania a dezvoltat o suprafata de peste 120.000 de metri patrati de depozite si birouri, iar intregul proiect cuprinde circa 300.000 metri patrati.

Analistii imobiliari ai companiei DTZ Echinox sustin ca in vestul Capitalei se remarca o dezvoltare ampla a parcurilor logistice, determinante fiind de autostrada Bucuresti Pitesti si de jonctiunile de la Carrefour, Ciorogarla si Bolintin.

Rodica Tarcavu, director al departamentului industrial al DTZ Echinox sustine ca exista deja proiecte mari de clasa A, care au fost ridicate la standarde europene pe amplasamente in zona de vest a Bucurestiului.