Pe strada Eminescu din București a răsărit de ceva vreme o clădire foarte inaltă, cu ferestre impunătoare și o alură care schimbă peisajul zonei. Conform dezvoltatorului, după o investiție de 25 milioane de euro, Eminescu 65 Residence (așa se numește proiectul) este o combinație spectaculoasă între glamour, modernitate, finisaje inspiraționale și un amplasament ultra-central, o adevărată reședință de lux.

Apartamentele beneficiază de finisaje de cea mai bună calitate, de la branduri sonore precum Marazzi Italia pentru faianța din băi, Top Wood pentru parchetul triplu stratificat de 14mm și Pinum pentru ușile interioare, Belform, Grohe, Roca, Ideal Standard pentru obiectele sanitare. Confortul termic este asigurat cu sistem de răcire de la Mitsubishi Japonia si încălzire prin pardoseală de la Herz Austria.

Proiectată de Westfourth Arhitecture, clădirea cu 12 etaje este un proiect modern de ultimă generație și cel mai nou imobil din zonă, un mix perfect între inovație, lux și confort la cele mai înalte strandarde internaționale. Pe lângă finisaje de lux, atât clădirea cât și apartamentele beneficiază de tehnologie modernă și facilitați esențiale precum incălzire in pardoseală, sistem centralizat de răcire, stații electrice de încărcare in parcarea subterană, gradină panoramică pe acoperișul clădirii și sală de fitness. Pozitionarea cladirii ofera un iluminat natural permanent tuturor apartamentelor.

Cu un lobby grandios, cinci etaje subterane pentru boxe și parcare, fațade cortină de sticlă și atenție la toate detaliile care contează, Eminescu 65 Residence impresionează atât prin aspect dar mai ales prin luxul modern și ergonomia spațiilor.

Dacă ați visat așadar să vedeți luminile orașului de pe balconul propriului apartament din centrul orașului, Eminescu 65 Residence este o bună oportunitate. Evident, locația si luxul vin la pachet cu un preț pe măsură, așa că dacă “alegeți să trăiți cu stil, la standarde internaționale” (acesta este sloganul proiectului), va trebui să scoateți din buzunar aproximativ trei mii de euro pe metru pătrat, adică vreo 150.000 euro + TVA pentru un apartament cu două camere.

Și ca să vă puneți mai ușor în pielea viitorului proprietar, dezvoltatorul pune la dispoziția fiecărui client un designer dedicat, al cărui cost este inclus in prețul apartamentului. Există deja două showroom-uri complet mobilate si utilate, ca să vă faceți mai ușor o idee despre cum ar arata viitorul vostru apartament în acest proiect spectaculos cu 63 de apartamente.

Sursa foto: Eminescu 65 Residence

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri