Mallul Arena City Center din Bacau va fi inaugurat in ultima zi a lunii noiembrie, in prezent toate spatiile comerciale au fost deja inchiriate
"Arena City Center va fi primul centru comercial modern din Bacau, mall-ul va oferi mediul perfect pentru cumparaturi locuitorilor din aceasta zona. Investitii eficiente pe termen lung sunt cupola din sticla care nu va crea efect de sera sau sistemul specializat BMS pentru management si control al mall-ului. Constructiile s-au desfasurat dupa programul stabilit si de aceea deschiderea oficiala va avea loc pe 30 noiembrie", precizeaza presedintele Arena City Center, Ovidiu Budeanu.

Mallul Arena City Center va fi situat in cea mai populata zona rezidentiala din Bacau - Cartierul Nord, situat in perimetrul central al municipiului si care concentreaza aproape 30% din totalul locuitorilor orasului. Mall-ul se adreseaza unui numar de peste un milion de potentiali clienti din judetele Bacau, Piatra Neamt si Vaslui.

Intr-o prima faza, mall-ul va avea o suprafata de19.500 metri patrati, iar in martie 2008, Arena City Center se va extinde cu inca 6.000 metri patrati, datorita cinematografului multiplex cu opt sali, cel mai mare din zona Moldovei si a prezentei unor retaileri internationali noi pe piata din Romania.

Arena City Center va oferi o suprafata totala utila de 25.500 metri patrati si va gazdui aproximativ 150 magazine. Ca posibilitati de parcare, mallul va avea spatii exterioare pentru 700 de masini, intr-o prima faza, iar in functie de necesitati, parcarea poate fi extinsa la 1.000 de locuri.

Printre cei care au inchiriat spatii in Arena City Center se numara Sprider, Kenvelo, Levi’s, United Colors of Benetton, Fox, House of Art, Bigotti, Terranova, Stone Creek, Mini BLU, Leonardo, Benvenuti, Office Shoes, S. Oliver, Danik, Braiconf, Steilmann MiniBlu, Wenice Kids, B&B, Cellini, Sabrini, Meli Melo, Golden Point, Mondex, Optinova, Internity, Nokia Shop, Global Net, Germanos, Sarra BLU, Clean& Clean, Impact, Banca Transilvania, Librariile Alexandria, Flanco World, KFC, Pizza HUT, Curigo, Glamour Café, Monaco Bowling.

Parteneri in realizarea acestui proiect sunt Conbac SA, ca antreprenor general, Prompt Trading Bucuresti si Gardiner & Theobald, pentru partea de management si monitorizare de proiect, iar inchirierea spatiilor este asigurata de compania imobiliara Eurisko.









Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri