Programul băncilor va fi afectat pe data de 15 august, dar sucursalele vor funcționa pe data de 14 august, în ziua în care cel mai probabil mulți români vor face ”punte” între weekend și sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, zi liberă legală potrivit Codului Muncii. Iată ce program au principalele bănci din România.

Programul băncilor de Sfânta Marie: Banca Transilvania

  • Luni, 14 august, și miercuri, 16 august, programul este cel standard;
  • Marți, 15 August, majoritatea sediilor BT sunt închise, cu excepția celor din centrele comerciale (unde programul diferă în funcție de acestea, însă, în cea mai mare parte, este între 12.00 și 18.00).

Programul băncilor de Sfânta Marie: Raiffeisen Bank

Ziua de 15 august 2023 (Adormirea Maicii Domnului) este zi nelucratoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timisoara și a mall-urilor.

Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura permanenta pe serviciul de relatii clienti pentru urgente Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti Premium si FWR.

Vezi AICI programul sucursalelor deschise pe data de 15 august.

Programul băncilor de Sfânta Marie: ING Bank

Marți, 15 august, zi libera legală, office-urile ING nu vor avea program de lucru cu publicul. ING Points vor avea programul de lucru cu publicul adaptat celui din mall-ul in care își desfășoară activitatea. ING Points se regăsesc în Afi Palace Cotroceni, Mega Mall, Park Lake și Promenada in Bucuresti, City Park Mall Constanța si Palas Shopping Mall Iasi.
Pe 16 august programul de lucru este reluat în mod uzual.

Programul băncilor de Sfânta Marie: BCR

Banca Comercială Română anunță că în data de 15 august, zi declarată sărbătoare legală, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa teritorială extinsă. Astfel, unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri. Acestea vor funcționa după programul de lucru al centrelor comerciale, majoritatea fiind deschise în intervalul 12:00 - 20:00.

Pe 14 august, programul de lucru cu publicul este cel obișnuit, iar în ceea ce privește programarea online în sucursale, programul tuturor unităților a fost actualizat pe toate platformele BCR.

Programul băncilor de Sfânta Marie: Alpha Bank

Agențiile Alpha Bank din România vor fi închise în ziua de 15 august 2023.

Program general de lucru cu publicul:

- Unitati/ Puncte de lucru: 09:00 - 17:00, iar intre orele 13:00 - 13:30 - pauza de masa;

Programul băncilor de Sfânta Marie: BRD

În data de 15 August 2023, declarată sărbătoare legală și zi nelucrătoare, unitățile BRD sunt închise, cu exceptia unor agenții din centrele comerciale. Regăsiți aici programul acestor unitati.

Lista completă a agențiilor cu program afectat este disponibilă aici: www.brd.ro/modificari-agentii.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri