Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin, care va fi deschis publicului începând cu 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române. Noul magazin se găsește în Botoșani, are o suprafață comercială de peste 1.700 mp.

În perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Botoșani.

Magazinul situat pe Calea Națională, nr. 150, este al doilea din oral și cel cu numărul 130 în rețeaua națională a retailerului de electrocasnice. Compania a anunțat că își va continua strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului.

În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

(Sursa foto: Altex)

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Botoșani are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică, între orele 9:00 și 20:00.

Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de un ansamblu folcloric din Botoșani pentru a incinge hora de Ziua Unirii Principatelor Romane.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie 2024 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Botoșani.

Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri