Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit peste 200.000 euro in doua sucursale in Bucuresti, in Opera Center si pe Calea Mosilor, ca parte a planului de dezvoltare regionala.

"Cele doua sucursale fac parte din planul de dezvoltare regionala al Coldwell Banker Affiliates of Romania si vor contribui la consolidarea activitatii companiei in domeniul imobiliar", a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Adrian Ghimpau. Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania, unul dintre cele mai cunoscute branduri in industria de imobiliare din SUA si-a inceput activitatea pe piata romaneasca de la inceputul anului 2007. Cu o istorie de 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei, rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si