Regatta estimeza o crestere de zece ori a cifrei de afaceri, in urmatorii trei ani, iar la finele anului 2012 vrea sa ajunga la 50 milioane de euro, compania dezvoltand in prezent opt proiecte ce insumeaza 5.841 de unitati locative

"Avand in vedere gradul din ce in ce mai ridicat de concentrare al pietei si pozitia dominanta a Regatta, estimam ca cifra de afaceri a grupului de firme Regatta sa creasca de opt pana la zece ori in urmatorii trei ani, prevazand pana la sfarsitul anului 2012 sa se atinga pragul de 50 milioane euro", a declarat directorul departamentului Proiecte & Investitii Regatta, Alexandru Nitescu.

Proiectele dezvoltate in prezent de Regatta sunt Neopeninsula cu 3.000 unitati, Alexandria Residential Complex cu 1.100 unitati, Confort Park cu 480 unitati, Pipera Residence cu 411 unitati, Dudesti cu 400 unitati, Citadella Titan cu 210 unitati, Aurora cu140 unitati, Ghencea Bulevard cu 100 unitati. Totalul unitatilor intermediate la vanzare de Regatta este aproape egal cu totalul unitatilor vandute de urmatorii patru jucatori de pe piata Colliers, Eurisko, CBRE si Neocasa.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group. Regatta a cooptat pana in prezent fonduri de investitii din tari precum Israel, Austria, Irlanda, Italia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Manager: Suntem în mijlocul furtunii, dar piața de construcții nu e încă blocată
Setari Cookie-uri