Belrom Real Estate a inaugurat miercuri cea mai mare galerie comerciala din Targu Mures, Promenada Mall, dupa o investitie de 60 milioane euro

Evenimentul are loc la un an dupa deschiderea celui mai mare parc de retail din Transilvania, European Retailpark Sibiu. Parcul de retail din Targu Mures se intinde pe o suprafata de 140.000 de metri patrati, suprafata totala construita a parcului fiind de 70 000 de mp si o parcare cu 1.500 de locuri. Valoarea investitiei este de 60 milioane euro si a creat direct si indirect peste 1.000 de locuri de munca.

„Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, oportunitatile de afaceri au crescut exponential, tot mai multe companii multinationale exprimandu-si interesul de a actiona in acest spatiu. Compania Belrom Real Estate aflata la a doua investitie majora in Romania, nu poate decat sa se bucure ca a intuit din timp potemtialul pietei romanesti”, a declarat Carl Decoopman, principalul investitor al companiei infiintata in anul 2004, impreuna cu Steven Van Bossche si Hendrik Danneels, toti belgieni.

Promenada Mall Tg Mures are o suprafata de 18 000 de metri patrati si gazduieste 90 de magazine, o zona de restaurante si cafenele, un cazino si un cinema multiplex. Este amplasat la intrarea in oras dinspre Cluj langa Auchan, bauMax si Media Galaxy.

Urmatoarele parcuri comerciale Belrom se vor deschide in Bacau, Braila, Deva si Focsani, valoarea totala a investitiilor fiind de 500 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Kaufland accelereaza dezvoltarea pe piata locala