Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit 60.000 de euro in deschiderea unei sucursale la Piatra Neamt, unde va promova pentru inceput proiectul rezidential Green Hills.

Investitia pentru deschiderea Coldwell Banker Montana ajunge la 60.000 de euro, noua sucursala functionand pentru inceput intr-un spatiu comercial modern de 80 mp cu un Branch Manager si trei brokeri.

Coldwell Banker Montana va fi agentul exclusiv de vanzari pentru primul proiect nou rezidential din Piatra Neamt: Green Hills, un ansamblu compus din 232 de apartamente in patru blocuri. "Cu o populatie de peste 100.000 de locuitori, Piatra Neamt este cel de-al treilea mare oras din zona nord-estica a Romaniei, dupa Iasi si Bacau. Pe piata imobiliara locala exista cerere pentru servicii de calitate, cele mai atractive segmente fiind cel rezidential si cel turistic, datorita pozitionarii orasului intr-o zona muntoasa", explica directorul de expansiune al Coldwell Banker Affiliates of Romania, Adrian Ghimpau.

Reprezentantii companiei apreciaza ca este de asteptat ca sectorul turistic sa inregistreze o dezvoltare puternica, in urma programului de investitii al autoritatilor locale. "Printre proiectele primariei se numara amenajarea unei telegondole cu o lungime totala de 2.150 m care va face legatura intre gara si cota Trei Coline de pe muntele Cozla, precum si reamenajarea partiei de ski care va fi dotata cu un telescaun modern beneficiind de o capacitate de 1.200 persoane/ora", mentioneaza reprezentatii firmei.

In urma acestei lansari reteaua Coldwell Banker din Romania ajunge la sapte puncte de lucru. Trei dintre acestea sunt in Bucuresti, un altul functioneaza la Ploiesti, unul deschis la Campulung Muscel si altul la Brasov. Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2007 si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Compania este de origine americana si este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi
Setari Cookie-uri