"In momentul de fata avem mai multe loturi de teren in sudul Capitalei si intentionam sa construim pentru inceput un nou ansamblu rezidential si o zona comerciala. La momentul actual, proiectul se afla pe masa arhitectilor si nu suntem inca siguri cate cladiri vom ridica. Cert este ca vom construi mai mult de 1.600 de apartamente" a declarat Ancuta Ionescu, director general la Domus Stil.

Potrivit reprezentantilor companiei, ansamblul rezidential va fi dezvoltat prin finantare proprie, acestia nedorind sa precizeze momentan valoarea investitiilor aferente.

Domus Stil a mai dezvoltat si alte proiecte imobiliare in Romania printre care se numara ansamblul rezidential Confort City construit pe o suprafata totala de 45.000 metri patrati, ce include 12 blocuri, in urma unei investitii de 80 milioane euro.

Din acest proiect compania a vandut deja 300 de apartamente, urmand ca in luna aprilie sa fie finalizat si ultimul bloc. In portofoliul dezvoltatorului se mai afla si ansamblurile rezidentiale Confort Park situat in sud-estul Bucurestiului si Confort Residence