Divizia Colliers International pentru Europa de Sud-Est a fost desemnata „Consultantul Anului” pentru al treilea an consecutiv in cadrul premiilor acordate de Europaproperty.com pentru Europa de Sud-Est.

Ceremonia de premiere, ce a reunit liderii pietei imobiliare, a avut loc la Bucuresti, pe 8 mai, la hotelul Marriott. Reprezentantii Europaproperty.com au declarat ca premiul, acordat pentru activitatea Colliers din timpul anului 2007, se datoreaza contributiei companiei la dezvoltarea pietei, calitatii serviciilor oferite, inovatiei si succesului comercial.

„Sunt convins ca nici o alta companie din piata imobiliara nu a castigat un premiu trei ani la rand si din acest motiv suntem foarte mandri”, a declarat Philip Bay, Directorul Regional al Colliers International pentru Europa de Sud-Est, prezent la Bucuresti la decernarea premiilor.

El a adaugat ca doua dintre proiectele pentru clientii din Serbia au castigat premiile pentru „Cel mai bun proiect de retail al anului” si pentru „Cel mai bun proiect de pe piata de birouri”.

„Felicit in special echipa din Serbia pentru centrul comercial Delta's Block 67 si pentru business park-ul AFI's Airport City, doua succese de necontestat in regiune. Un alt premiu a fost castigat de clientul nostru GTC, desemnat Dezvoltatorul Anului, ce desfasoara proiecte in Croatia, Serbia si Romania, urmand sa intre in curand si pe piata din Bulgaria”, a spus Philip Bay.

Divizia Colliers International pentru Europa de Sud-Est este mai mare decat toti cei trei competitori directi ai sai si a inregistrat o crestere medie anuala de 69% in ultimii cinci ani. Are zece birouri in sase tari: Albania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Muntenegru si Serbia si alte parteneriate in Slovenia, Bosnia, Macedonia si Cipru. Colliers International pentru Europa de Sud-Est detine in portofoliu proiecte ce totalizeaza 3 milioane de metri patrati.

Colliers International este un parteneriat de companii de consultanta imobiliara ce opereaza prin 240 birouri in 51 de tari, partenerul principal fiind Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) cu sediul in Vancouver, Canada.

Europaproperty.com furnizeaza stiri, informatii si analize de ultima ora din domeniului pietei imobilare si din domeniile conexe si acopera in totalitate tarile europene fost-comuniste.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Imobiliare ╚Öi construc╚Ťii »Citește și
Antreprenor: Dacă spui astăzi că mergi la muncă se uită lumea urât la tine
Setari Cookie-uri