Compania britanica Westhill Development si-a programat investitii de peste 500 milioane euro in piata imobiliara din Romania, in urmatorii cinci ani, in proiecte precum centre comerciale, locuinte si spatii de birouri, au anuntat reprezentantii companiei.
Potrivit directorului Westhill Romania, Andrei Panculescu, compania are in plan pentru urmatorii cinci ani construirea a patru centre comerciale, doua fiind deja anuntate in Ploiesti si Targoviste, dar si locuinte si spatii de birouri in provincie.

Westhill a anuntat astazi lansarea proiectului centrului comercial Zenith din Ploiesti, este programat sa se deschida in anul 2010. Centrul comercial va dispune de peste 58.000 mp de spatiu de inchiriat, suprafata ce insumeaza trei etaje, iar compania are in plan si o a doua faza in care vor fi construiti alti 20.000 mp de spatiu de retail inchiriabili.

Westhill Development Ltd este o companie de investitii si dezvoltare imobiliara care se focuseaza in special pe noile piete europene, avand sedii in Londra, Bucuresti si Sofia.Westhill Development a intrat pe piata romaneasca in anul 2006, cand a achizitionat terenurile pentru centrele comerciale din Ploiesti si Targoviste. Compania are investitii in Londra, Bucuresti si Sofia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri