Ansamblul Swiss Residence va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 3.000 mp si va fi predat in trei faze, aferente celor trei imobile. Valoarea totala a proiectului va depasi 15 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Swiss Residence va cuprinde trei blocuri a cate cinci etaje fiecare, totalizand 45 de apartamente de urmatoarele tipuri: doua dormitoare, trei dormitoare si penthouse-uri. Parcarea subterana va include 61 de locuri, iar accesul se face prin intermediul unor usi automate actionate prin telecomanda. Suprafata apartamentelor si a penthouse-urilor este cuprinsa intre 129 mp si 299 mp.

Nogabella Group a fost fondata in Elvetia si are ca obiect de activitate domeniile imobiliar si financiar avand la baza principiile si valorile elvetiene si germane. Compania activeaza cu precadere pe segmentul rezidential de lux. Grupul si-a inceput activitatea in Frankfurt si Dusseldorf in 2006 si si-a continuat dezvoltarea, extinzandu-se pe segmentul imobiliar in Elvetia si Germania.

Citeste si:

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de 200 de birouri in 150 de orase. DTZ are 12.500 de angajati in 45 de tari si ofera companiilor servicii de consultanta precum: agentie, brokeraj, evaluare si cercetare, investitii, finantari corporative, managementul proprietatilor.

In noiembrie 2002, DTZ a deschis primul birou in Romania, la Bucuresti, prin semnarea unui contract de parteneriat cu Echinox Consulting, o companie imobiliara locala de succes. Astfel, Echinox Consulting a devenit reprezentantul local al DTZ, operand sub numele DTZ Echinox. Compania britanica DTZ Holdings plc. este listata la bursa din Londra din 1987.